DODATNE USLUGE


Simbioza restorana Para di šoto i hotela Slavija vodi do stvaranja šarolike ponude i dodatnih usluga namijenjenih privatnim i poslovnim klijentima.


Wine, dine & sleep aranžman

Prepustite se ukusima tradicionalne mediteranske kuhinje u interpretaciji našeg chefa u restoranu Para di šoto pa uživanje nastavite opuštajućim snom u hotelu Slavija. Obogatite Vaš boravak u Splitu gurmanskim iskustvom u restoranu Para di šoto koji je smješten u prizemlju hotela Slavija. Očarajte Vaša čula organskom hranom i vinima hrvatskog porijekla.

    Naš WINE, DINE & SLEEP aranžman uključuje:
  • noćenje (jedno ili više)
  • buffet doručak
  • polupansion ili puni pansion u kojem svaki obrok uključuje tri slijeda
  • odabir mesnog, ribljeg ili vegetarijanskog menija

Cijene dostupne na upit.

Za sve detalje kontaktirajte nas putem elektroničke pošte:  info@hotelslavija.hr


Privatna terasa

Privatna terasa je površine 20 metara kvadratnih, nalazi se na vrhu hotela Slavija te je liftom povezana s restoranom Para di šoto.

Terasa je pogodna za privatne večere, kuharske tečajeve, mala vjenčanja, krštenja i mnoge druge događaje do ukupno 20 gostiju. Profesionalno osoblje, uključujući privatnog kuhara i konobara, dio je ponude petog kata. Također, valja napomenuti da postoji kuhinja namijenjena samo korisnicima pete etaže.

Pogled na slikoviti krajolik, uključujući park šumu usred grada, prekrasno brdo Marjan, čisto Jadransko more i zvonik Sv. Duje, samo je komadić ljepote koja vas čeka na našem petom katu.

Privatnu terasu je nužno rezervirati makar 3 dana prije.

Rezervacije na:  info@hotelslavija.hr


Soba za sastanke

Novouređena soba za sastanke idealno je mjesto za manja poslovna okupljanja ili seminare.

U poslovni prostor se pristupa kroz atrij hotela Slavija (kat poviše restorana Para di šoto), površine je 27 metara kvadratnih te raspolaže s maksimalno 25 sjedećih mjesta. Mogući razmještaj inventara je sljedeći: učionica, teatar, “T” i “U” oblik.

Sve moguće konfiguracije sobe za sastanke dostupne su na sljedećem linku: soba za sastanke-business room

Soba za sastanke je primjerena za korištenje kako poslovnim korisnicima, tako i udrugama, organizacijama i autorima za priređivanje manjih skupova, teambuildinga, domjenaka, tečajeva, seminara, sastanaka i prezentacija. Za ovakve prilike na raspolaganju je standardna audio i video oprema: projektor, platno i prezentacijska ploča.

Poslovna soba se nalazi u neposrednoj blizini recepcije hotela i restorana u kojem je moguće organizirati i ponudu pića i fingerfooda tijekom pauza ili na kraju samog događaja.

Odabirom našeg poslovnog prostora u srcu Dioklecijanove palače, udahnite element tradicije u prezentaciju poslovnih strategija. Očarajte poslovne partnere i suradnike prikladnim ambijentom koji će služiti cilju poticanja kreativnosti i poslovnog uspjeha. Prisutnost elemenata antike potiče osjećaj mirne i domaće atmosfere ,ujedno i djeluje anti stresno te ostavlja dojam sigurnosti. U kombinaciji sa minimalistički opremljenim interijerom potiče koncentraciju i maksimalno usmjerava pažnju na predavača.

Za sve detalje kontaktirajte nas putem elektroničke pošte:  info@hotelslavija.hr


poslovni doručak

Sjednite za stol sa svojim poslovnim suradnicima, klijentima ili kolegama te uz bogati doručak dogovarajte bogatu budućnost.

Uz velik izbor hrane, uživajte i u ugodnoj atmosferi moderno uređenog restorana iznad privatnih Dioklecijanovih termi iz 4. stoljeća.

Rezervacije na:  info@hotelslavija.hr


događanja

Prostor restorana je pogodan za poslovne i privatne svrhe kao što su poslovne večere i prezentacije, sastanci, domjenci, krštenja, pričesti, krizme, manja vjenčanja i slično.

    Osnovne informacije:
  • Restoran se sastoji od 3 dijela: sala, dvorište i štekat
  • U standardnoj konfiguraciji restoran raspolaže s ukupno 55 sjedećih mjesta, od kojih je 34 u sali, 9 u dvorištu i 12 na štekatu. Broj sjedećih mjesta može maksimalno rasti do 50 u sali te ukupno 77 na razini cijelog restorana.

Za sve detalje kontaktirajte nas putem elektroničke pošte:  info@hotelslavija.hr